If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Един метъл кавър от снощи, където бяхме с detelazurno да покуфеем. Малко кофти качество, но...толкова си мога с тоя телефон - групата се казва MAZE и този с черната фланелка не е от групата, а бармана, поканен да се прави на бек вокал:
Един метъл кавър от снощи, където бяхме с detelazurno да покуфеем. Малко кофти качество, но...толкова си мога с тоя телефон - групата се казва MAZE и този с черната фланелка не е от групата, а бармана, поканен да се прави на бек вокал:
Уффффф, направо си махнах ушите снощи, а за гласа да не говорим - гърлото ми дращи яко Добре, че писането не изисква говорене въпреки, че ти с тоя клип ме провокира да си попея още (нещо, което ще направя и на песничката, която сега ще пусна )
За съжаление всички техни клипове, които имам са авторски и не искам да ги пускам току така, така че ще се задоволя с една много любима песничка, която изпяха снощи.
Btw, Ники, сега им оправям снимките....е, в по-прашно заведение не съм снимал. Отпред като се разскачаха и започнаха да куфеят всички няма да ти обяснявам какво е ставало макар и да не сме го видяли. Някои снимки са загубили фокус точно заради прахта След малко им ги пращам и като ги качат ще ти кажа да ги разгледаш.
Comment